Logo aer conditionat cu montaj inclus

Aer conditionat fara unitate externa

Aer conditionat fara unitate externa

În ultimii ani, aerul condiționat fără unitate exterioară a devenit o noutate care stârnește un mare interes în rândul consumatorilor. Mulți oameni se întreabă dacă caracteristicile oferite de acest tip de echipamente pot fi abordate în vreun fel celor care pot oferi o scindare convențională.

Adevărul este că marca Olimpia Splendid a dezvoltat sisteme fără unitate exterioară care se caracterizează prin eficiența și funcționalitatea lor și care sunt capabile să concureze cu cele mai bune echipamente de aer condiționat.

Aer condiționat fără unitate exterioară
aparat aer conditionat fara unitate exterioara
aparat aer conditionat fara unitate exterioara

Aerul condiționat fără unitate exterioară este o soluție concepută pentru acele locuințe care, pentru diverse circumstanțe, nu sunt în măsură să efectueze lucrări de instalare a unei unități de aer condiționat.

Adevarul este ca, indiferent de posibilitatile pe care casa le permite, este esential sa apelezi la un magazin de aer conditionat in cautarea echipamentelor potrivite pentru a face fata celor mai extreme temperaturi. Și uneori, sistemele fără unitate exterioară sunt cea mai bună alternativă.

Ce este un aparat de aer condiționat fără unitate exterioară?
Un aparat de aer condiționat fără unitate exterioară reunește într-o singură unitate toate componentele necesare pentru a asigura răcirea sau încălzirea unei încăperi.

În timp ce la aparatele de aer condiționat cu două unități componentele sunt distribuite între unitatea interioară și cea exterioară, la modelele fără unitate exterioară toate componentele sunt grupate în aceeași consolă, care se află în interiorul casei.

Astfel, aerul condiționat fără unitate exterioară trebuie înțeles și ca un sistem all-in-one care poate fi foarte util în multe cazuri.

Tipuri de aer condiționat fără unitate exterioară
In magazinul nostru gasiti console de aer conditionat marca Olimpia Splendid fara unitate exterioara. Această companie, prin linia sa Unique, a dezvoltat primul aparat de aer condiționat fără unitate exterioară de pe piață.

Printre opțiunile disponibile, veți găsi următoarele:

Aparatul de aer condiționat din seria Twin fără unitate exterioară
Aparatele de aer condiționat din seria Twin fără unitate exterioară permit instalarea a două unități în casă. Acesta este un aparat de aer condiționat fix fără o unitate exterioară cu mai multe încăperi, care este compus din Twin Master (consolă) și unități Twin Wall (unitate de perete). Aceste doua unitati sunt legate printr-un circuit frigorific care permite climatizarea a doua incaperi in acelasi timp.

aer conditionat fara unitate externa
aer conditionat fara unitate externa

Aer condiționat fără unitate externă Seria Smart
Cu o putere de până la 2,7 Kw, aparatul de aer condiționat din seria Smart fără unitate externă este special conceput pentru a condiționa mediile mari. Ca si in cazul precedent, este un sistem care inglobeaza intr-o singura unitate toate componentele necesare racirii incaperii. În plus, este important să spunem că acest model este Inverter, care garantează o funcționare eficientă din punct de vedere energetic.

A treia dintre opțiunile disponibile în magazinul nostru de aer condiționat este sistemul Inverter fără unități exterioare. Acesta este primul aparat de aer condiționat fără unitate exterioară cu tehnologie DC Inverter, care deține și diverse brevete internaționale. In acest caz gasesti modele cu pompa de caldura pentru a avea aer conditionat sau, modelele Inverter doar rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categoreis

    Popular Posts

    Newsletter