Montaj aer conditionat Bucuresti pret
octombrie 14, 2018

Daca nu ai apucat sa iti cumperi un aparat de aer conditionat, in oferta noastra poti gasi aparate aer conditionat cu instalare. Promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul nostru va garanteaza obtinerea celor mai bune performante cu ajutorul aparatului cumparat de la noi.
Lucram eficient, cu aplecare spre profesionalism si seriozitate, dar si deschiderea catre o buna comunicare cu fiecare client in parte. Tinem foarte mult la multumirea clientilor nostri atunci cand le oferim serviciul de montaj aer conditionat montaj urgent 24 ore. Pe langa serviciul de montaj, echipa noastra de specialisti poate interveni pentru orice lucrare de reparatie, precum si pentru incarcarea cu freon a instalatiei de aer conditionat din locuinta dvs.
Oferim aparate aer conditionat cu instalare inclusiv pentru sedii de firme, in cladiri de dimensiuni mai mari, in birouri sau diferite tipuri de spatii interioare. Toate sculele folosite de noi la instalare sunt profesionale si garantam instalarea corespunzatoare a acesteia, folosind inclusiv pompa de vacuum. Ne puteti contacta oricand pentru a va face o oferta de pret la instalarea de aparate de aer conditionat.

Oferim instalare- montaj aparate aer conditionat pentru orice marca si model cunoscut de 9.000 – 12.000 btu la pretul de 350 lei.

In acest pret de 350 lei intra doar manopera de instalare adica deplasarea pana la adresa Dvs. o gaura pentru traseu, fixare unitati interne si a unitati externe.

Suplimentar se plateste peste cei 350 lei chitul de instalare numai daca aparatul de aer conditionat nu vine insotit cu acest chit dupa cum urmeaza!

#70 lei metru de traseu frigorific

#70 lei suporti pentru unitatea exterioara cu tot cu surupuri de prindere si dibluri

Montajul de poate face in timp util, ex: faceti programare azi pentru ziua de maine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button