Instalare aer conditionat Bucuresti pret
octombrie 14, 2018

Stim ca unele decizii nu pot astepta! In special atunci cand ai de montat in propria casa un aparat de aer conditionat si esti in cautarea unui serviciu de instalare si montaj aer conditionat bucuresti. Noi te ajutam sa rezolvi prompt aceasta problema si venim la adresa ta din Bucuresti pentru a monta in regim de urgenta aparatul de aer conditionat pe care l-ai cumparat.
Este posibil sa cumperi un aparat de aer conditionat la reducere, insa acel aparat sa nu beneficieze si de serviciul de instalare si montaj aer conditionat bucuresti. Chiar daca acest serviciu e inclus, e posibil sa astepti uneori chiar si cateva saptamani pana sa iti vina randul la instalare, in special in perioada de varf, adica in timpul verii.
In special in locuintele situate la ultimele etaje ale cladirilor, caldura este de-a dreptul sofocanta pe timpul verii, in zilele caniculare. Probleme apar si in apartamentele care nu au o orientare foarte buna si sunt expuse direct soarelui puternic de dupa-amiaza. In aceste cazuri, o instalatie de aer conditionat in locuintele din aceste categorii este chiar o necesitate.

Oferim montaj aparate aer conditionat pentru orice marca si model cunoscut de 9.000 – 12.000 btu la pretul de 350 lei.

In acest pret de 350 lei intra doar manopera de instalare adica deplasarea pana la adresa Dvs. o gaura pentru traseu, fixare unitati interne si a unitati externe.

Suplimentar se plateste peste cei 350 lei chitul de instalare numai daca aparatul de aer conditionat nu vine insotit cu acest chit dupa cum urmeaza!

#70 lei metru de traseu frigorific

#70 lei suporti pentru unitatea exterioara cu tot cu surupuri de prindere si dibluri

Montajul de poate face in timp util, ex: faceti programare azi pentru ziua de maine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button